Soc la Carola Baliu, igualadina nata, mare de dos nens, apassionada de l’esport i dermatòloga.

Vaig rebre el títol de llicenciada en Medicina i Cirurgia l'any 2011 a la Universitat de Barcelona i d’especialista en Dermatologia i Venerologia l'any 2016 a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Actualment, treballo com a metge adjunt a la unitat de dermatologia de l’Hospital d’Igualada, atenent sobretot les consultes de lesions pigmentades, càncer de pell i malalties sistèmiques/autoimmunes cutànies; També treballo com a especialista en dermatologia al centre mèdic MIPS d’Igualada i al centre mèdic Doctus de Tremp.

Fruit de l’experiència formativa i laboral,

he pogut publicar diversos articles a revistes nacionals i internacionals i participo activament en cursos i congressos mèdics. També col·laboro amb la docència d’alumnes de pregrau de medicina de la Universitat de Lleida i de residents de família i de medicina interna de l’Hospital d’Igualada.

A més a més, sóc membre de l ‘ AEDV (Academia Española de Dermatología y Venereología), de la XURCB (xarxa d’urticària de Catalunya i Balears) de la xarxa de melanoma, del Grup de dermatologia sostenible de l’Anoia i de la IDS (International Dermoscopy Society).

Avui dia tenim innombrables fonts d’informació al nostre abast que ens permeten saber una mica de tot però que sovint ens és difícil saber si són de fiar. És per això que amb aquesta web pretenc explicar la dermatologia des d’un punt de vista proper i accessible sense perdre el rigor científic, tal i com faig a la consulta. Fer més amè i amb un llenguatge senzill i amigable el perquè d’algunes malalties, els seus tractaments i la seva evolució.

Aniré desenvolupant aquesta web a poc a poc, abordant temes que poden ser d’interès per a tothom.

Dra Carola Baliu

Em podreu trobar a

Hospital d’Igualada-Consorci Sanitari de l’Anoia

Av. Catalunya, 1108700 · Igualada · BarcelonaT. 938 075 500

MIPS Fundació Privada

Passeig Verdaguer, 11408700 · Igualada · BarcelonaT. 938 050 404

Doctus Tremp

Av. d'Espanya, 625620 · Tremp · LleidaT. 973 650 360

Idermic - Dermatologia i Cirurgia Plàstica

Carrer del Cardaire, 36, 08221 Terrassa, BarcelonaT. 937 80 14 41 - M.663 64 62 97